On Tour 2011

On Tour 2011

Våre turer

Våre turer med vogna kan blogges. Og vi gjør det. Tanken er at andre som er interessert, kan følge oss på våre turer. Spesielt er tanken på feriene der. Mange lurer på hvor vi er , og hva vi gjør. Svaret er her. Det meste er skrevet slik at vi blogger hva vi har gjordt. Veldig lite kommer om hva vi skal. Sånt vet vi ikke så mye om før etterpå.

Septemer

CampingPosted by Enok 13 Sep, 2011 21:54
Jammen begynn det å bli småsurt ute. Og helgen e opptatt lang tid framover. Dermed blir det ikke mer farting i sommer. Så vi har satt vogna på plass i Misvær - og der blir ho sikkert ståan fram te i mai. Litt vemodig, men realitetan telsei at det e rette beslutninga.

  • Comments(0)//kabetur2011.en-li.com/#post19

Søndag 14. august

FritidsreisePosted by Enok 14 Aug, 2011 16:24

Så var det ikke mer ferie i år. Avslutning med hemnesjazz var ikke dum. Ei behagelig avrunding.
Nå står vogna parkert utenfor døra og blir tømt og stelt i løpet av uka. Det gjenstår noen helgturer enda, men ferien er slutt.

Nå er det tilbake på jobb og hverdagen. Så får vi se hva helgene bringer ........

  • Comments(0)//kabetur2011.en-li.com/#post18

Onsdag 10. august

FritidsreisePosted by Enok 11 Aug, 2011 00:06
Da er neste dag over, og vi har egentlig bare kjørt rett til Hemnesberget. Der blir vi i helga på jazzfestival. Har parkert ved småbåthavna, betalt avgift og har det aldeles greit.

  • Comments(0)//kabetur2011.en-li.com/#post17

Tirsdag 9. august

FritidsreisePosted by Enok 09 Aug, 2011 19:25

Så forlot vi nabolandet. Hadde planer om å stoppe på Storlien, og se hva der var. Men plutselig var det ikke mer. Veien går helt utenom bebyggelse - og samme kunne det være. Det regna så, vi gadd ikke stoppe. Brudesløret får vente. Vi kjørte videre i god fart. Gjennom ødemark og andre marker. Fant til slutt krysset til E6. (Har mange ganger studert et dalføre som flyene følger når dem skal lande på Værnes - og hatt lyst på en tur der langs veien. Nå fikk jeg det.)
Vi fant ut at en tur opp gjennom dalen til Storlien osv, skulle vi ta en annen gang - uten vogn og i fint vær. Det var noe å se oppover dalen.

På E6 fløt det meste fint, og vi rasta for shopping på et kjøpesenter. VI rota oss gjennom Levanger og Steinkjer - før vi tok inn på Føllingstua. Og her skal vi spise og sove.

  • Comments(0)//kabetur2011.en-li.com/#post16

Mandag 8. august

FritidsreisePosted by Enok 09 Aug, 2011 19:15

Ferdig i nabolaget. Men vi tenkte å ta med litt mer Sverige. Dermed ble turen lagt via Sundsvall / Storlien og nordover. Men vi kunne vel ikke dra forbi IKEA like nord om Sundsvall uten å stoppe. Så der gikk noe tid til forsiktig handling og mat.
Vi satte kursen vestover etter å ha sneia innom hjørnet av Sundsvall. Ikke godt å finne parkeringsplass i den byen med ei campingvogn på slep. Spesielt i rushtida. Så det ble ikke mer Sundsvall på oss. Fikk plutsligbyen i speilet mens speedometeret nærmet seg tre-sifra tall.

Og veien vestover var som det pleier å være i de svenske skoger. Vi kjørte for det meste i ødemark - innhyllet av trær på sidene. Hadde tunnellfølelse det meste av veien. Og været gjorde sitt for å gi oss variasjoner. På veien ned til Sundsvall vekslet det mellom litt regn og solgløtt. Etter Sundsvall vekslet det mellom litt regn og mye regn. Og vi kjørte til det ble seinkveld, og stoppa på en rasteplass / turistinformasjon noen mil før grensa. Der sovna vi til lett yr på taket ...

  • Comments(0)//kabetur2011.en-li.com/#post15

Søndag 7. august

FritidsreisePosted by Enok 08 Aug, 2011 00:51

Ren avslapping i dag. Felles måltid med Øystein, Roger og Kurt (med fruer). En liten sightseeing blei det til et nedlagt kraftverk som var gjort om til turmål for ”lokalbefolkningen”.

  • Comments(0)//kabetur2011.en-li.com/#post14

Lørdag 6. august

FritidsreisePosted by Enok 08 Aug, 2011 00:50

Noliamessa. Vi dro dit om morgenen, og ble til dem stengte. Brukte nesten ikke penger. En ryggsekk og noen T-skjorter + Liv kjøpte litt småtteri til seg selv. Og som vanlig om kvelden, diskuterte vi verdensproblem i stor skala.

  • Comments(0)//kabetur2011.en-li.com/#post13

Fredag 5. august

FritidsreisePosted by Enok 08 Aug, 2011 00:49

Denne dagen ble brukt til å se seg om i Umeå. Mye har skjedd siden vi var her for noen år siden. Og vi slet med å finne veien til og fra campingen. Om kvelden var vi samla utenfor vognene til ”dype samtaler”.

  • Comments(0)//kabetur2011.en-li.com/#post12
Next »