On Tour 2011

On Tour 2011

Våre turer

Våre turer med vogna kan blogges. Og vi gjør det. Tanken er at andre som er interessert, kan følge oss på våre turer. Spesielt er tanken på feriene der. Mange lurer på hvor vi er , og hva vi gjør. Svaret er her. Det meste er skrevet slik at vi blogger hva vi har gjordt. Veldig lite kommer om hva vi skal. Sånt vet vi ikke så mye om før etterpå.

Septemer

CampingPosted by Enok 13 Sep, 2011 21:54
Jammen begynn det å bli småsurt ute. Og helgen e opptatt lang tid framover. Dermed blir det ikke mer farting i sommer. Så vi har satt vogna på plass i Misvær - og der blir ho sikkert ståan fram te i mai. Litt vemodig, men realitetan telsei at det e rette beslutninga.

  • Comments(0)//kabetur2011.en-li.com/#post19

Ferie

CampingPosted by Liv 28 Jul, 2011 22:00
Juhuuu no e ferien begynt på alvor.

Vi har vært en tur på Lillestrøm, uten vogn, men vi fikk oss ny bil :-) Vi kjørte nedover på lørdagen, overnatta hos Ingrid og Idar i Novola og starta videre på søndag morran. Og i østerdalen en plass traff vi, eller rettere sagt, vi blei truffet av en regnelling. Et så fantastisk regnskyll har vi skjelden sett :-) Vi kom oss til Lillestrøm og vi fikk sett på nybiln vårres :-))) Fiiiin ja. :-) Det kommer bilde av den sånn plutselig.

Vi skynda oss heim å fikk litt meir klea i baggan, vi sov nån tima og så starta vi tel Misvær førr der sto vogna. Vi fikk oss kaffe hos ho Ragnhild, og så hadde vi et kræsjkurs i vognbruk tel ho sku på tur :-)

Så kobla vi vogna på å la avgårde :-) Vi sku tel Bø og Møllenhaugen. Og vi fikk fersk sei da vi kom fram og det va så godt :-)

I dag torsdag, har Enok og Solfrid vært på bærtur. Bokstavelig talt :-) De va i bærmarka en tur og kom heim med molta fra moltemyra på Ramberg :-)

Moltekremen på julaften e berga :-)

  • Comments(0)//kabetur2011.en-li.com/#post6

Utskarpen

CampingPosted by Enok 26 Jun, 2011 13:53

En helgetur i lokalmiljøet er på sin plass. Ikke minst for å slippe å kjøre mange mil midt i natta.


Vi skulle være ekstrahjelp på Martnan i Utskarpen. Festen va slutt ganske seint, så vi tok vogna med utover, parkerte i innkjørselen til Stenhaug og var klar til Martnan.

Dagen gikk til å sjå på handtverk, prate med folk og få med litt underholdning. Så ble det en tur til Stenhaug for grilling og avslapping. Mot kvelden meldte vi oss på skola til tjeneste. På med vakt-dressene, litt info, så va vi igang. Også denne festen gikk aldeles greit. Ingen ville sloss, de fleste var ute for det meste og dem som var inne var snill.

Atter et arrangement som de kan være stolt over.

  • Comments(0)//kabetur2011.en-li.com/#post3

Kulesuget

CampingPosted by Liv 19 Feb, 2011 20:22
Kulesuget har meldt seg hos han eg campa i lag med :-) No e bloggen for 2011 oppretta :-) og vi gler oss masse til det bi fritt førr sny, og vi kan legg ut på tur :-)

  • Comments(0)//kabetur2011.en-li.com/#post0