On Tour 2011

On Tour 2011

Våre turer

Våre turer med vogna kan blogges. Og vi gjør det. Tanken er at andre som er interessert, kan følge oss på våre turer. Spesielt er tanken på feriene der. Mange lurer på hvor vi er , og hva vi gjør. Svaret er her. Det meste er skrevet slik at vi blogger hva vi har gjordt. Veldig lite kommer om hva vi skal. Sånt vet vi ikke så mye om før etterpå.

Onsdag 3. august

FritidsreisePosted by Enok 08 Aug, 2011 00:47

Vi kjørte videre inn til Arjeplog, og stoppa ved den rosa kirka/turistinformasjonen. En spasertur rundt i byen, litt mat og litt avslapping var godt. Men vi skulle videre, og det var ikke all verden å se i Arjeplog. Så vi starta opp og fortsatte til Arvidsjaur. Parkerte like godt ved fortauskanten, mens vi vandra litt rundt. Var også innom kirka der. Veldig fin kirke. Var innom et par andre etablissement, men ingen storhandel.
Vi dro videre mot Skellefteå. Bare en stopp på en rasteplass for bespisning underveis. I Skellefteå fant vi en campingplass. Men navigasjonen gav oss hodebry. Ble noen krumspring i gatebildet før vi endelig kom rett. Vel installert på plass 38, tok vi en rekognoseringsrunde rundt på plassen, og gikk oss på mange gode venner fra Mo. Fikk til og med klem da vi kom. Der feira vi bryllupsdagen, i lag med Hanne og Terje og nån andre ranværinga vi traff der J Koselig va det J Det ble noe sent før vi tok kvelden.

  • Comments(0)//kabetur2011.en-li.com/#post10