On Tour 2011

On Tour 2011

Våre turer

Våre turer med vogna kan blogges. Og vi gjør det. Tanken er at andre som er interessert, kan følge oss på våre turer. Spesielt er tanken på feriene der. Mange lurer på hvor vi er , og hva vi gjør. Svaret er her. Det meste er skrevet slik at vi blogger hva vi har gjordt. Veldig lite kommer om hva vi skal. Sånt vet vi ikke så mye om før etterpå.

Tirsdag 9. august

FritidsreisePosted by Enok 09 Aug, 2011 19:25

Så forlot vi nabolandet. Hadde planer om å stoppe på Storlien, og se hva der var. Men plutselig var det ikke mer. Veien går helt utenom bebyggelse - og samme kunne det være. Det regna så, vi gadd ikke stoppe. Brudesløret får vente. Vi kjørte videre i god fart. Gjennom ødemark og andre marker. Fant til slutt krysset til E6. (Har mange ganger studert et dalføre som flyene følger når dem skal lande på Værnes - og hatt lyst på en tur der langs veien. Nå fikk jeg det.)
Vi fant ut at en tur opp gjennom dalen til Storlien osv, skulle vi ta en annen gang - uten vogn og i fint vær. Det var noe å se oppover dalen.

På E6 fløt det meste fint, og vi rasta for shopping på et kjøpesenter. VI rota oss gjennom Levanger og Steinkjer - før vi tok inn på Føllingstua. Og her skal vi spise og sove.

  • Comments(0)//kabetur2011.en-li.com/#post16