On Tour 2011

On Tour 2011

Våre turer

Våre turer med vogna kan blogges. Og vi gjør det. Tanken er at andre som er interessert, kan følge oss på våre turer. Spesielt er tanken på feriene der. Mange lurer på hvor vi er , og hva vi gjør. Svaret er her. Det meste er skrevet slik at vi blogger hva vi har gjordt. Veldig lite kommer om hva vi skal. Sånt vet vi ikke så mye om før etterpå.

Ferie

CampingPosted by Liv 28 Jul, 2011 22:00
Juhuuu no e ferien begynt på alvor.

Vi har vært en tur på Lillestrøm, uten vogn, men vi fikk oss ny bil :-) Vi kjørte nedover på lørdagen, overnatta hos Ingrid og Idar i Novola og starta videre på søndag morran. Og i østerdalen en plass traff vi, eller rettere sagt, vi blei truffet av en regnelling. Et så fantastisk regnskyll har vi skjelden sett :-) Vi kom oss til Lillestrøm og vi fikk sett på nybiln vårres :-))) Fiiiin ja. :-) Det kommer bilde av den sånn plutselig.

Vi skynda oss heim å fikk litt meir klea i baggan, vi sov nån tima og så starta vi tel Misvær førr der sto vogna. Vi fikk oss kaffe hos ho Ragnhild, og så hadde vi et kræsjkurs i vognbruk tel ho sku på tur :-)

Så kobla vi vogna på å la avgårde :-) Vi sku tel Bø og Møllenhaugen. Og vi fikk fersk sei da vi kom fram og det va så godt :-)

I dag torsdag, har Enok og Solfrid vært på bærtur. Bokstavelig talt :-) De va i bærmarka en tur og kom heim med molta fra moltemyra på Ramberg :-)

Moltekremen på julaften e berga :-)

  • Comments(0)//kabetur2011.en-li.com/#post6