On Tour 2011

On Tour 2011

Våre turer

Våre turer med vogna kan blogges. Og vi gjør det. Tanken er at andre som er interessert, kan følge oss på våre turer. Spesielt er tanken på feriene der. Mange lurer på hvor vi er , og hva vi gjør. Svaret er her. Det meste er skrevet slik at vi blogger hva vi har gjordt. Veldig lite kommer om hva vi skal. Sånt vet vi ikke så mye om før etterpå.

Hurtigrutetur fredag 29 juli.

FritidsreisePosted by Enok 08 Aug, 2011 00:44

Spennende tur med hurtigruta fra Sortland til Svolvær.

Gikk om bord på Sortland og skulle til Trollfjorden og Raftsundet og gå av i Svolvær. Vi gikk først til Stokmarknes, litt rart å sjå brua unnanifra. Det e det ikke kvær gang man gjør. Fikk jo sett hurtigruteskipet Finnmarken som står på land også. Det var gratis å gå inn i hurtigrutemuseet for de som reiste med hurtigruta, men der har eg vært så det var ikke så interessant. Så seilte vi videre fra Stokmarknes og videre inn raftsundet. Der va det en lastebåt som gikk før oss inn så det va litt artig å se ka slags lei den gikk i. Vi fulgte etter, men i Raftsundet så stoppa vi nesten opp. Noen turister skulle om bord i en safaribåt for å gå inn i Trollfjorden sånn at de fikk se når hurtigruta kommer inn der. Det må ha vært et fantastisk syn vil jeg tro. De ble frakta om bord igjen etterpå.

Fantastisk å vær med den store båten da den gikk inn i Raftsundet og etterpå inn i Trollfjorden og snudde bare på 5 øringen inni Trollfjorden. Man kan altså bli stum av mindre…

Det summet i alle mulige tungemål rundt omkring meg der jeg sto. Italienere, amerikanere, spanjoler, tyskere, franskmenn, portugisere og finner, ja og noen jeg ikke aner hva var slags språk… jaggu va der en og anna norske også, i allfall va det nån i fra Bergen der J

Kamera gikk varmt, sola varma også etter hvert, men det var kaldt å stå i flere timer på 5 dekket på hurtigruta. Var innom å varma meg med en kopp kaffe og ei lefse også etter hvert.

Det kommer bilder etter hvert.

  • Comments(0)//kabetur2011.en-li.com/#post8