On Tour 2011

On Tour 2011

Våre turer

Våre turer med vogna kan blogges. Og vi gjør det. Tanken er at andre som er interessert, kan følge oss på våre turer. Spesielt er tanken på feriene der. Mange lurer på hvor vi er , og hva vi gjør. Svaret er her. Det meste er skrevet slik at vi blogger hva vi har gjordt. Veldig lite kommer om hva vi skal. Sånt vet vi ikke så mye om før etterpå.

Tirsdag 2. august

FritidsreisePosted by Enok 08 Aug, 2011 00:46
Så bar det av sted igjen – ut fra Bø i Vesterålen. Vi droppa klokkestrengen og bare kjørte. Hadde noen mindre tid enn oss, fikk de passere oss på venstre side. Men mange syns det var greit å ligge bak. De ville i alle fall ikke forbi oss når vi slapp fram køen. Da vi kom til Lødingen (etter å ha tanka på Sortland), kjørte vi rett om bord i ferga. Vel over fjorden, ble det ganske rolig krusing nedover Hamarøya. Ingen store stunt denne gangen.
I Saltdalen svingte vi retning Graddis. Nå skal også denne tverrforbindelsen testes. Og det bar ut i ødemarka. Langt ut i det aller mest øde. Tror til og med tyttebæra og blåbæra holder seg til mer siviliserte områder.
Vi overnatta på en utkjørsel langt oppå viddene. Valgte å stoppe sammen med noen andre turister – av sikkerhetsgrunner.

  • Comments(0)//kabetur2011.en-li.com/#post9