On Tour 2011

On Tour 2011

Våre turer

Våre turer med vogna kan blogges. Og vi gjør det. Tanken er at andre som er interessert, kan følge oss på våre turer. Spesielt er tanken på feriene der. Mange lurer på hvor vi er , og hva vi gjør. Svaret er her. Det meste er skrevet slik at vi blogger hva vi har gjordt. Veldig lite kommer om hva vi skal. Sånt vet vi ikke så mye om før etterpå.

Mandag 8. august

FritidsreisePosted by Enok 09 Aug, 2011 19:15

Ferdig i nabolaget. Men vi tenkte å ta med litt mer Sverige. Dermed ble turen lagt via Sundsvall / Storlien og nordover. Men vi kunne vel ikke dra forbi IKEA like nord om Sundsvall uten å stoppe. Så der gikk noe tid til forsiktig handling og mat.
Vi satte kursen vestover etter å ha sneia innom hjørnet av Sundsvall. Ikke godt å finne parkeringsplass i den byen med ei campingvogn på slep. Spesielt i rushtida. Så det ble ikke mer Sundsvall på oss. Fikk plutsligbyen i speilet mens speedometeret nærmet seg tre-sifra tall.

Og veien vestover var som det pleier å være i de svenske skoger. Vi kjørte for det meste i ødemark - innhyllet av trær på sidene. Hadde tunnellfølelse det meste av veien. Og været gjorde sitt for å gi oss variasjoner. På veien ned til Sundsvall vekslet det mellom litt regn og solgløtt. Etter Sundsvall vekslet det mellom litt regn og mye regn. Og vi kjørte til det ble seinkveld, og stoppa på en rasteplass / turistinformasjon noen mil før grensa. Der sovna vi til lett yr på taket ...

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.