On Tour 2012

On Tour 2012

Våre turer 2012

Våre turer med vogna kan blogges. Og vi gjør det - også i 2012. Tanken er at andre som er interessert, kan følge oss på våre turer. Spesielt er tanken på feriene der. Mange lurer på hvor vi er , og hva vi gjør. Svaret er her. Det meste er skrevet slik at vi blogger hva vi har gjordt. Veldig lite kommer om hva vi skal. Sånt vet vi ikke så mye om før etterpå.

Fredag 31 ...

2012 - fritidPosted by Enok 31 Aug, 2012 22:48:07

... og vi har bestemt oss. Vi dro til Misvær med vogna, for plassering på vintercamp. Nå er sesongen med utfarter over for i år, så vi går over til sesong med helgturer til vogna. Det kan bli like greit å bruke den der den står. Kanskje kommer det noen innlegg i løpet av vintersesongen dersom vi har noe interessant å meddele.

På gjensyn etter hvert .. smiley - og takk for følget.

Lørdag 25 ...

2012 - fritidPosted by Enok 25 Aug, 2012 13:50:43
... og vi dro ikke langt. Men NCC Rana arrangerte campingtreff på campingen på Nesna, og da dro vi dit. Meldingen fra værguttene var ikke noe å skryte av, men vogna er tett, og storteltet skulle settes opp. Dermed kan vi holde oss ganske tørr. Vi fant oss en plass høyt oppe, så evt. springflo ikke skulle nå oss. Herfra hadde vi litt oversikt. Nå er det bare å finne mest mulig å delta på. Resten er opp til oss selv. Blir kanskje siste tur med vogna utenom at vi setter den på vinterplass. Vi får se ....

Søndag 19 ...

2012 - fritidPosted by Enok 19 Aug, 2012 12:10:13
og vi har ikke hatt løs vogna denne helga. Derimo har vi demontert forteltet, og programmert hvordan det skal foregå for å være mest mulig effektiv - og samtidig ha full kontroll. Nå skal vi bare vente noen dager (neste helg?), så skal vi sette det opp igjen - og se om planen vår funger godt. Vi må altså finn oss et treff - evt. ta en tur på Yttervik Camping. Blir det finvær (tørt), tar vi med fortelt på tur....

Onsdag 15 ...

2012 - fritidPosted by Enok 15 Aug, 2012 22:22:49

... og striskjorta og slikt er på plass. Vi er på jobb igjen. Men vi har da mange fine kvelder.
Søndag dro vi hjem etter en stri festival på Hemnesberget. Festivalen gikk fint, og hjemturen likeså. Men den helga bar jeg mer øl enn jeg har gjordt så langt i hele resten av mitt liv.

Nå står vi parkert i hagen her hjemme, tatt ned markisen for rengjøring - og hengt den opp på andre siden. Så henta vi forteltet for om mulig greie å sette det på vogna. Og det gikk riktig så bra. Litt tankevirksomhet måtte til, men det var ikke vanskelig. Største problemet var at underlaget hadde stor helling i forhold til vogna. Og noen deler fant vi ikke plasseringen til. Nå ser vi mye lysere på å sette det opp senere. Vi skal bruke det mye oftere heretter.

Tirsdag 7 ...

2012 - fritidPosted by Enok 07 Aug, 2012 15:27:45
... og nå pakka vi litt om, da vi ikke skal være så lenge ute. Vi satte kursen mot Hemnesberget, bare droppa innom BilXtra for etterfylling av gass. Vi var nr. to på caravanplassen i havna, og fikk dermed idealplass. Nå er det bare å vente på resten. I mellomtiden skal vi handle og sole oss. Været er fortreffelig. Må gjerne holde seg slik ei ukes tid.

Mandag 6 ...

2012 - fritidPosted by Enok 07 Aug, 2012 15:23:00
og hjemtur. Vi sjekka ut fra campingen etter å tatt foreløpig farvel med våre venner, og satte ruta hjemover. Vi hadde en matrast på Sibylla i Storuman. Vårt søk etter slekt i Umfors var resultatløs. De var ikke hjemme. Turen gikk riktig greit, så vi var hjemme på ettermiddagen. På kvelden skulle vi bruke litt gass, og da var flaska tom. Perfekt timet. Vi starta ferien med ny flaske, og den holdt akkurat hjem. Får fylle opp i morgen igjen. Nå er det klargjøring til noen dager med postnummer 8640. ..

Søndag 5 ...

2012 - fritidPosted by Enok 07 Aug, 2012 15:15:14
... gikk til soling og slikt. Litt besøk til slekt a til Liv på tampen av dagen. Før sengetid hadde vi en is-runde, og avslapping med venner på campingen.

Lørdag 4 ...

2012 - fritidPosted by Enok 04 Aug, 2012 19:08:14
... og vi dro til Store Nolia. Ei av nabolandets største varemesser. Alt fra mega-maskiner til mikk-makk - også masse caravan og fritid. Men jeg har ei meining om at messa i Umeå er større og litt ryddigere. Var jo umulig å vite hvor man har gått og hvor man kunne gå. I norge kaller vi dette uoversiktlig eller rotete. Men vi fikk da gått litt melkesyre og slikt i beina. Vi kom da gjennom uten hjelp av reddningskåren.

Nå skal vi slappe av resten av dagen.

Liv skriver:

Åsså fikk vi besøk i vogna av Kristina, mitt søskenbarn :-) Det va veldig koselig :-)

Next »