On Tour 2012

On Tour 2012

Våre turer 2012

Våre turer med vogna kan blogges. Og vi gjør det - også i 2012. Tanken er at andre som er interessert, kan følge oss på våre turer. Spesielt er tanken på feriene der. Mange lurer på hvor vi er , og hva vi gjør. Svaret er her. Det meste er skrevet slik at vi blogger hva vi har gjordt. Veldig lite kommer om hva vi skal. Sånt vet vi ikke så mye om før etterpå.

Onsdag 25 ...

2012 - fritidPosted by Enok 25 Jul, 2012 20:24:15

Etter en herlig frokost hos Pernille og Mathis, stakk vi innom en knivsmed og ei sølvsmie i Kautokeino. Så tok vi farvel med to herlige mennesker, og håper det ikke blir lenge til neste gang vi treffes. Vi pakka vogna, sjekka ut fra campingen og la i vei mot Karasjok. Vi var litt tankefull når vi kjørte videre ...

Noe senere fant vi fram til Karasjok Camping, og sjekka inn der. Også en grei NAF-camping. Vi stakk en liten tur nedover til grenseposten mot Finland, bare for å snu. Litt knipsing av Sametinget, litt rundtur i området, så tar vi kveld.
Så får vi se hva morgendagen bringer.

Liv skriver:

Her sitter vi på en forsåvidt grei camping i Karasjok og det ser ut som det klarner opp, men det e vel bare kveldsklårna som vanlig. Småregn har det vært nesten heile dagen, men ikke akkurat no. ca kl 22.

Kautokeino var en litt spesiell plass. Ikke var det høye fjell og dype daler. Der va flatt og lett å puste. En og anna seig bakke va det nok, men ingen som va storbratt. Man så vidt og bredt. Vi lurte på kor reinan va henne, og de va i Hammerfest (på sommerbeite) og da regna vi med at saman va der sammen med dem hehe. For de som no trur at vi/eg forventa at saman sku gå i kofta heile tia, tar feil. Saman e som deg og meg, heilt vanlige folk :-)

Nærmeste vi kom samer kledd i kofta var de to damene i bakgrunnen :-) Ho borterste eiede og driv campingen i Kautokeino. :-) Trivelige folk det også :-)

Fotograf og alle rettigheter er/har Pernille Grunnvoll. (har tjuvlånt bildet)