On Tour 2012

On Tour 2012

Våre turer 2012

Våre turer med vogna kan blogges. Og vi gjør det - også i 2012. Tanken er at andre som er interessert, kan følge oss på våre turer. Spesielt er tanken på feriene der. Mange lurer på hvor vi er , og hva vi gjør. Svaret er her. Det meste er skrevet slik at vi blogger hva vi har gjordt. Veldig lite kommer om hva vi skal. Sånt vet vi ikke så mye om før etterpå.

Torsdag 26 ...

2012 - fritidPosted by Enok 26 Jul, 2012 22:33:32

... og vi kasta ikke bort så mye tid. Halve ferien snart brukt, og vi har mye igjen.

Frokost inntatt, og vi starta fra Karasjok. En kjapp tur innom prix, så full fart. Vi kjørte langs Tanaelva oppover mot Tana. På andre siden var Finland. På elva var det mange båter og fiskere. Jo lenger opp vi kom, jo mer åpen og lavere ble skogen. Enkelte områder var svart og uten lauv. Åme her også ???

Ved Tana Bru hadde vi en matrast - og spiste "Grilla tanalaks". Jammen var det godt - bare vi fikk litt krydder på det. En kaffeskvett gikk også med. Og vi dro videre.

Utover mot Kirkenes ble terrenget snauere. Store myrer med bare gress e.l., og flekker med tett og lav skog. Og mye mer stein. Synes godt at klima her er tøffere. Like før vi kom fram, fant vi Kirkenes Camping. Vi tok inn der. Tror ikke den har stjerner noe sted, men vi er ikke avhengig av slikt. Vi parkerte vogna.

Så stakk vi inn til Kirkenes på ekspedisjon. Ganske stor by, egentlig. Og jammen hadde de Spar-kjøp der også. Dermed ble jeg kvitt Liv ei stund.
Neste trekk vi gjorde, var å teipe videoamera på dashbordet og kjøre en tur til Grense Jakobselv. Fy for en elendig vei. Og du verden så mye soldaer vi så. Grensevakter. Og de hilste blidt til alle som passerte. Fine gutter.

Nå er det kveld i leiren, og vi slapper av ...

Liv skriver:

Her bekka vi nesten utaførr verden imot øst og så dumpa man rett i en by som tel og med har Sparkjøp :-) og ikke minst- de hadde SAAAAAALG!!!!

Og ja selvsagt måtte man ha litt av hvert der da... undertøy, bukse koseklea hehe ja gubben sku ut å trekk fresk luft, men eg lura no på om han egentlig tok seg en liten cowboystrekk i bilen mens han venta. Eg førrhasta meg ikke nei. Sparkjøp e sparkjøp!

Skaka alle veia e vi også. Skjønn ikke ka de klaga på i de der tunellan nepå helgeland hurramegrundt altså...