On Tour 2012

On Tour 2012

Våre turer 2012

Våre turer med vogna kan blogges. Og vi gjør det - også i 2012. Tanken er at andre som er interessert, kan følge oss på våre turer. Spesielt er tanken på feriene der. Mange lurer på hvor vi er , og hva vi gjør. Svaret er her. Det meste er skrevet slik at vi blogger hva vi har gjordt. Veldig lite kommer om hva vi skal. Sånt vet vi ikke så mye om før etterpå.

Mandag 30 ...

2012 - fritidPosted by Enok 30 Jul, 2012 18:43:38

og dagen starta rolig. Opphold og tendens til to-sifra temperatur. I dag fikk vi se frekkheten til de norske bobilgutta. Utrolig hva de får seg til. Heretter tas det ikke hensyn til dem. Kan de så kan jeg ...

Det er blitt kvelden i dag, og vi er bare kommet til Alta. Kjørte hit til en topp-camping, for å få det komfortabelt. Underveis stoppa vi i Skaidi, kobla av vogna og dro en tur til Rypefjord og Hammerfest. Også der var det veiarbeid, så vi krysskjørte gjennom byen. En rask stopp for å ta bilde av en isbjørn. Så tilbake til Skaidi, spiste litt og fortsatte til Wisløff Camping.Wisløff holder mål. Slik skal det være på en camping (selv om de også har potensiale til forbedringer). Men dama er kjempehyggelig og vi følte oss velkommen.

Resten av dagen sjekka vi opp sentrum, og varehusene. Ikke den store uttellingen, men ei eske med poseklips kjøpte vi. (+ litt til). Og med de parkeringsavgiftene de har her, ble parkeringsavgiften den dyreste posten. Kr. 20,- pr. time fram til kl. 22.00. Deretter noe lavere. Men her er det avgift i sentrum hele døgnet. Velkommen til Alta.

Men vi blir her på campingen til i morgen. Så får vi se hva vi gjør neste etappe. Men det er utrolig høyt prisnivå på alle aktivitetene langs ruta vår, så kanskje ...