On Tour 2012

On Tour 2012

Våre turer 2012

Våre turer med vogna kan blogges. Og vi gjør det - også i 2012. Tanken er at andre som er interessert, kan følge oss på våre turer. Spesielt er tanken på feriene der. Mange lurer på hvor vi er , og hva vi gjør. Svaret er her. Det meste er skrevet slik at vi blogger hva vi har gjordt. Veldig lite kommer om hva vi skal. Sånt vet vi ikke så mye om før etterpå.

Tirsdag 31 ...

2012 - fritidPosted by Enok 02 Aug, 2012 21:27:57
... og litt utover. I dag ble det husmøte på morran, og viktige beslutninger ble tatt. Litt synd å forlate en slik camping, men nu va vi lei neglebitt. Vi vil ha varme. Og det er ikke slikt i Finnmark. Vi sjekka værmelding så langt fram i tid som vi fant. Bare elendighet. Så beslutningen vi tok, var å kjøre mot sør til vi fant bedre vær - spesielt varme. Så i elleve-tiden dro vi inn til Bossekop og fylte tanken. Deretter tilbake til campingen, rydda vogna, opp med labbene, kobla på, takka for oss og satte kursen mot Kautokeino igjen. Vi har jo kommet omtrent rundt hele fylket, og hadde sett det vi ville - i denne omgang. Nå ble det maraton. Like før Kautokeino kom det litt yr. Vi skrubba litt i Kautokeino og handla mat i full fart - så fortsatte vi. Og nå begynte det å regne. Grense Finland passerte vi glatt, og fortsatte til vi fant en bensinstasjon. Der tanka vi opp igjen for en laang tur. Så full fart igjen. Halvveis til Bottenviken kom finværet. Vi kjørte litt lenger før vi stoppa på en utkjørsel og strakk på beina. Deilig - og ikke mygg. men vi skulle videre. Inn i Sverige og videre nedover. Bare finvær. Vår ferd endte på Pite Havsbad ca. kl. 21.30 - der vi blir denne uka. Her fant vi venner som vi campa sammen med.
Vi skulle gjerne ha vært innom Bø en tur også, men varme ble prioritert denne gang. Bø får vi ta til høsten. Nå skal vi slappe av (?).