On Tour 2012

On Tour 2012

Våre turer 2012

Våre turer med vogna kan blogges. Og vi gjør det - også i 2012. Tanken er at andre som er interessert, kan følge oss på våre turer. Spesielt er tanken på feriene der. Mange lurer på hvor vi er , og hva vi gjør. Svaret er her. Det meste er skrevet slik at vi blogger hva vi har gjordt. Veldig lite kommer om hva vi skal. Sånt vet vi ikke så mye om før etterpå.

Onsdag 15 ...

2012 - fritidPosted by Enok 15 Aug, 2012 22:22:49

... og striskjorta og slikt er på plass. Vi er på jobb igjen. Men vi har da mange fine kvelder.
Søndag dro vi hjem etter en stri festival på Hemnesberget. Festivalen gikk fint, og hjemturen likeså. Men den helga bar jeg mer øl enn jeg har gjordt så langt i hele resten av mitt liv.

Nå står vi parkert i hagen her hjemme, tatt ned markisen for rengjøring - og hengt den opp på andre siden. Så henta vi forteltet for om mulig greie å sette det på vogna. Og det gikk riktig så bra. Litt tankevirksomhet måtte til, men det var ikke vanskelig. Største problemet var at underlaget hadde stor helling i forhold til vogna. Og noen deler fant vi ikke plasseringen til. Nå ser vi mye lysere på å sette det opp senere. Vi skal bruke det mye oftere heretter.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.