On Water 2011

On Water 2011

On Water

Når vi ikke er på tur med vogna, er vi kanskje på tur med spissa (båten). Turene blogger vi også. Bli med på en virtuell tur med oss - eller avtal en rotur om du ønsker det.

Høst ...

Båt og fritidPosted by Enok 23 Oct, 2011 14:02

Så ble det oktober, og ingen overnattingstur i hele sommer. Nå er det så rått og kaldt at vi gir opp for denne sesongen.

Båten er lagt på "stativet" - sammen med den andre, og overbygget er reist. Nå er vi klar for vinteren - og håper det ikke blir orkankast som river ned noe.

Synd at hele sommeren gikk uten en eneste tur på fjorden. Dette krever sjerping. Ha båt og ikke bruke - uhørt. Men for sent i år uansett.

Ses i bloggen "On water 2012".

Første forsøk ....

Båt og fritidPosted by Enok 05 Jul, 2011 22:16

Endelig va vær og vind på vår side, og endelig hadde vi tid til en tur. Lasta opp båten på henger, fant fram flyteplagg og div. ting og satte kursen mot vann. Men vannet var vekk. Noen har dratt ut proppen. Å sette ut en båt her, var lite lurt. Kunne nesten gått tørrskodd til Mjølan.....

Vi gav oss der, og dro opp til Langvatnet ved Ytralenningen. Der va vann, men da va klokka blitt så mange at vi avlyst alt. Skal jo på jobb tidlig i morgen, og må sov litt.

Nytt forsøk senere en dag, og da kanskje litt mer planlagt. Kanskje ei helg ............

Vårpuss

Båt og fritidPosted by Enok 09 May, 2011 17:12

Nu e spissa lakka - og blank som bare det. Utvendig. Nå skal den snues, og oljes innvendig også.

Et ekstra par årer er innkjøpt, så vi kan ro oss i land ;-)). Deretter blir det tur. Må kanskje fikse hengeren ferdig først ????

Gamlebåten har en større renovasjon og får vent te den nye e kommen på vannet.

Mens vi venter ....

Båt og fritidPosted by Enok 17 Mar, 2011 17:41

Det går mot vår, men er enda litt igjen. Og vi er utålmodig. Begynner så vidt å se noe til båtene. Jovisst ligger dem her - under snøen.

Ei katt har inspisert båt-plassen vår, og det ser bra ut enda. Vi har passa på å holde rent for snø oppå. Vil ikke ha flatpakka båter.